Днес температурите ще са малко по-ниски от вчерашните: от 3, 4 градуса на североизток до 11-12 в крайните южни и югозападни райони.

  Утре  дневните температури ще бъдат от 6 до 12 градуса, а минималните от минус 5 до нула.

В събота ще се появи висока  и  средна облачност, но ще остане без валежи. Минималните температури ще са от минус 3 до плюс 3 градуса, а дневните от 7 до 12.

В неделя облачността   ще бъде значителна  и на отделни места е възможно да превали слаб дъжд, в северните райони и по високите места - сняг и дъжд, а в планините - сняг.

Минималните температури ще бъдат от минус 2 до плюс 4, а дневните ще останат без съществена промяна, от 4 до 12 градуса.

В понеделник минималните температури ще са от минус 2 до плюс 3 градуса, Валежите ще спират от запад на изток, а облачността ще се разкъсва  и  намалява, оставайки по-значителна на изток. 

Дневните стойности ще са от 5 до 10, 11 градуса.

Ще се появи и усилва вятър от запад, който през деня ще бъде умерен, в Дунавската равнина - силен.

С него ще постъпват по-топли въздушни маси.

Минималните температури във вторник ще бъдат от минус 1 до плюс 4, а дневните от 9 до 14 градуса. Облачността ще бъде променлива, по-значителна в Северна България.

Ще бъде много ветровито, с умерен и силен западен вятър. В Дунавската равнина не са изключени и бурни пориви.

Динамичното променливо време, по-характерно за месец март, с температури около и над средните за месеца, ще продължи и през следващите дни на седмицата.